Esat A.’nın Hatalı Sürüşü Motokuryenin Hayatını Değiştirdi

Motokuryenin bacağını kaybettiği feci kaza kamerada! Metrelerce savruldu...

Kaza Sahil Yolu’nda Korku Dolu Anlar!

21 Şubat Çarşamba günü saat 00.30 sıralarında Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı, Fındık Kavşağı mevkiinde bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, hafif ticari araç sürücüsü Esat A., motokurye Cemil Bilgili’nin kullandığı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Bilgili ağır yaralandı ve Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, alkollü olduğu belirlenen sürücü Esat A. gözaltına alındı ancak mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde kısa süre içerisinde yaşanan korku dolu anlar net bir şekilde görünüyor.

Kazada ağır yaralanan Cemil Bilgili’nin sol bacağı kesilirken, yaşadığı trajik anların ardından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Işıklarda bekliyordum. Kendimi sağa atmaya çalıştım ama aşırı hızlı olduğu için kaçamadım. Aracın sürücüsü düşürdü beni ve kaçıp gitti. Alkollü bir şekilde bana çarpıp kaçıyor. Niye kaçıyorsun ki, yani kaçma ben orada ölsem ne olacak? Çalışma hayatıma da bundan sonra devam etme şansım yok, bacağım gitti. Bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var, 1 aylık bebeğim var.”