Eşini Bıçaklayan Katil Tutuklandı

Eşini uykusunda öldüren cani eş için istenen ceza belli oldu

Kepez’te Bir Cinayet: Eşini Boğazından Bıçaklayarak Öldürdü

Kepez ilçesi Varsak Aktoprak Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanda meydana gelen olayda, maddi sıkıntılar nedeniyle tartıştığı eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran ve boşanma davası açan Antika Ayer’in dramı yaşandı.

Olaydan bir haçta önce eşi Vezir Ayer ile barışan Antika, 12 Mart’ta saat 03.00 sıralarında kocası tarafından boğazından bıçaklandı. Vezir Ayer, daha sonra banyoya gidip kapıyı kilitleyerek intihar girişiminde bulundu.

Çocukların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisler, Vezir Ayer’i ipi boynundan çıkarıp indirirken maalesef Antika Ayer’in hayatını kaybettiğini belirledi. Vezir Ayer ise hastaneye götürülüp tedavi edildikten sonra gözaltına alındı ve nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Vezir Ayer hakkında hazırlanan iddianamede, gece uyuduğu sırada eşini öldürdüğü tespit edildi. Kıskançlık ve maddi anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı eşi Antika Ayer’i boğazından bıçaklayarak öldürdüğünü kabul eden Vezir Ayer’e ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi.

Dava görülmeye başlanacak ve Ayer çiftinin 7 müşterek çocuğu olduğu belirtilen olayla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.