Eşini Öldüren Adamın İntihar Girişimi Korkunç Sonuçlar Doğurdu!

Beyoğlu’nda kadın cinayeti

Eve Giren Ekipler, Korkunç Bir Durumu Ortaya Çıkardı!

Mehmet Buğdaycı ile Şerife Buğdaycı korkunç bir olayın kurbanı oldu. Ekipler, eve girdiklerinde bu çifti, kafalarından tabancayla vurulmuş halde ölü buldu. İncelemeler sonucunda, polis Mehmet Buğdaycı’nın tartışma sırasında eşini tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini tespit etti. Polis, Buğdaycı çiftinin cesetlerini Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

Olayın duyulması üzerine,evin önünde toplanan Buğdaycı çiftinin 3 kızı ise sinir krizi geçirdi. Kendilerini yere atarak feryat eden kızları, arkadaşları ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

Buğdaycı Çiftinin Geçmişine Ait Çarpıcı Detaylar!

Mehmet Buğdaycı’nın 8 yıl önce bipolar bozukluk teşhisi konulduğu ortaya çıktı. Buğdaycı’nın daha önceki tartışmalarda zaman zaman eşine şiddet uyguladığı ve Şerife Buğdaycı’nın birkaç kez kadın sığınma evine yerleştiği iddia edildi. Ancak, her seferinde Şerife Buğdaycı’nın bir süre sonra tekrar eve döndüğü belirtiliyor. Şerife Buğdaycı’nın bir hafta sonra büyük kızının yanına taşınmayı planladığı da öğrenildi. Mehmet Buğdaycı’nın ise hastalığı nedeniyle bir süre önce hastaneye yatarak tedavi gördüğü ifade edildi.