“Eşinin Sevgilisi Tarafından Öldürülen Mehmet Akgül”

Cinayetin sebebi para mı...20 gün önce boşanma kararı almıştı

Mehmet Akgül, Eşinin Sevgilisi Tarafından Tetikçi Tutularak Öldürüldü

Mehmet Akgül’ün, eşi Anıl Akgül’ün sevgilisi Rojhat Kızılban tarafından 500 bin TL karşılığında tutulan tetikçi Gültekin Uslu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Önceki gün adliyeye sevk edilen Kızılban ve Uslu tutuklanırken, Anıl Akgül adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak savcılığın yeni değerlendirmeleri sonucunda Anıl Akgül dün tutuklandı.

‘Tüm Mal Varlığımız Kardeşimizin Üzerineydi’

Mehmet Akgül’ün ağabeyi Hasan Akgül, durumu şu sözlerle dile getirdi: “4’ü kız 10 kardeşiz ve 33 yıldır İngiltere’de çalışıyoruz. Birikimimizi, tüm kazancımızı değerlendirmesi için kardeşimiz Mehmet’e gönderiyorduk. Tüm mal varlığımız kardeşimiz Mehmet’in üzerindeydi. O eşi olacak kadın, kendine bir dost tutmuş. Dostuyla kendilerine ev tutmuşlar. Köpek bile almışlar. ‘Annemin, babamın yanına gidiyorum’ diyordu. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş.”

Hasan Akgül ayrıca, kardeşinin sevgilisinin aldattığını öğrenmesinin ardından eşinden anlaşmalı boşanma kararı almaya karar verdiğini ve paralarını geri vermeye istekli olduğunu belirtti. Ancak kardeşinin eve döndüğünde öldürüldüğünü belirten Akgül, “Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL’ye tetikçi tutmuş. Bizim malımızın üstüne oturmak için bu yola girdiler. En ağır cezayı haketmekteler” dedi.