Eski Belediye Başkanı Jakuzi İddiasını Yalanladı: Sancaktepe Belediye Binası Gerçekleri İspatladı

Jakuzi iddialarına Sancaktepe Belediyesi önünde yanıt: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var

Necati Özkan, bir TV programına katılarak eski belediye başkanı Şeyma Döğücü’nün belediye binasına jakuzi yaptırdığı iddiasında bulundu. Şeyma Döğücü ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiayı yalanladı. Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve bir grup partili de Sancaktepe Belediye Başkanlığı binası önünde basın açıklaması yaptı.

Akpınar, “Arkamızda gördüğünüz Sancaktepe belediye binası, İsmail Erdem başkanımızın 2017 yılında tamamladığı ve Sancaktepe halkına hizmete sunduğu bir binadır. Bu binanın dördüncü katı çatı katıdır. Çatı katında başkanlık odası, özel kalem müdürünün odası, bekleme salonları, 20 metrekarelik mutfak ve danışmanlarının odalarının bulunduğu alanlar yer almaktadır” şeklinde konuştu.

“Ayrıca bu çatı katında sosyal medyada bahsedilen jakuzi veya benzeri bir ekipman bulunmamaktadır. Bu tür iddiaların yalan olduğunu açıkça ifade etmek isterim” diyen Akpınar, “Sancaktepe halkının hizmetine sunulan bu binayı gezip incelemeye davet ediyoruz. Gerçekleri gördükten sonra herkesin fikri netleşecektir” dedi.

Akpınar, “Herhangi bir yanlış anlaşılmaya veya algı oluşturulmaya fırsat vermeden gerçeklerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bu tür iftiralarla halkın vicdanını yaralamaya çalışanların amacını kınıyoruz. Gereken hukuki sürecin başlatılacağından da emin olabilirsiniz” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Soğukkuyu Mahallesinde Yaşanan Cinayet Olayı

Soğukkuyu Mahallesinde Cinayet Olayı

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi 1847/13 Sokak’ta gerçekleşti. Uğur Yurtseven, boşanma işlemlerini konuşmak üzere kayınpederi M.S.Ş. ve kayınbiraderi K.Ş. ile buluştu. Ancak, taraflar arasında yaşanan anlaşmazlık hızla kavgaya dönüştü.

Olay sırasında, M.S.Ş. ve oğlu K.Ş. tarafından tabanca ve bıçakla saldırıya uğrayan Yurtseven, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaçan şüpheliler, polis ekipleri tarafından dün akşam saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. K.Ş.’nin susma hakkını kullandığı, ancak kayınpeder M.S.Ş.’nin suçunu itiraf ettiği belirtildi. M.S.Ş. ve K.Ş.’nin işlemleri devam etmektedir.