Evde Meydana Gelen Korkunç Olayda Kadın ve Kayınvalideye Şiddet Uygulandı

Eşini 22 kez bıçaklayıp öldüren, kayınvalidesini 5 yerinden bıçaklayıp yaralayan caniye ağırlaştırılmış müebbet

İzmir Konak ilçesinde yaşanan olayda, Metin Aydoğdu (44) 20 Mayıs 2022 tarihinde, ayrı yaşadığı ve boşanma davaları süren eşi Cansu Aydoğdu’nun (32) kaldığı kayınvalidesi Nedime Geyik’in (49) evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma ne yazık ki şiddete dönüştü. Metin Aydoğdu, Cansu Aydoğdu ve kayınvalidesi Nedime Geyik’e bir dizi bıçak darbesiyle saldırdıktan sonra kaçtı. Yaralanan Cansu Aydoğdu maalesef hayatını kaybederken, ağır yaralanan Nedime Geyik tedavi sonrası hastaneden taburcu edildi. Metin Aydoğdu ise gözaltına alındı ve tutuklandı.

İddianameye göre, Metin Aydoğdu’nun belinden çıkardığı bıçakla Nedime Geyik’e 5 bıçak darbesi indirdiği, kaçmaya çalışan eşi Cansu Aydoğdu’ya da giderek 22 farklı yerinden bıçak darbeleriyle ölümcül nitelikte yaralanmalara ve iç organ yaralanmalarına sebep olduğu belirtildi.

Davanın karar duruşması İzmir 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz günlerde görüldü. Mahkeme heyeti, sanık Aydoğdu’yu eşi Cansu Aydoğdu’yu öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, kayınvalidesi Nedime Geyik’i yaralamaktan ise 14 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, haksız tahrik ve takdir indirimlerini de uygulamadı.