F-16 Uçağından Komik Anlar

Osmaniye'de ilginç anlar: F-16 sesini yanlış anladı, emekleyerek kaçmaya çalıştı

Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü Provası Yapan F-16’dan Eğlenceli Anlar

1 Haziran Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü için hazırlıklar devam ederken, Düziçi ilçesi semalarında alçak uçuş yapan F-16 uçağı, çevrede ilginç anlara sebep oldu. Uçağın sesinden tedirgin olan çiğ köfteci Teoman Kaan Güler, deprem olduğunu zannederek korkuyla hareket etti.

F-16 uçağının yakın geçişi sırasında panikleyen Güler’in emekleyerek kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı. O anları sosyal medyada izleyenlerin yüzlerini gülümseten olayda Güler, “Sesi ilk duyduğumda deprem oluyor sandım. Biliyorsunuz bölgemizde büyük bir deprem yaşandı. Ben deprem oluyor sandım, korkuyla kendimi yere attım, sonrasında emekleyerek bulunduğum ortamdan çıkmaya çalıştım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Güler, yaşadıkları komik olayla ilgili, “Dışarı çıkınca ne olduğunun farkına vardım. F-16 uçağı yakın geçiş yapmış ilçemizde, sonra dükkana girdim. Güvenlik kamerası görüntülerini izledim, komik bir görüntü ortaya çıkmış. Nişanlım arkada yatıyordu hasta olduğu için, o da sesleri duyunca deprem oluyor sanmış, arka tarafta uzun süre terliklerini aramış. Biz deprem oluyor sandık, F-16 uçağı geçmiş.” dedi.