Fenerbahçe Kulübü Sporcuları Paris 2024 Olimpiyatlarına Hazır!

Fenerbahçe'de tarihi hedef: 30 olimpik sporcu

Fenerbahçe Kulübü sporcuları, Paris 2024 Olimpiyatları için şimdiden garantili bir şekilde yol almaktadır. Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Samet Gümüş, Kuzey Tunçelli ve Ersu Şaşma, sarı lacivertli kulübün boks, yüzme ve atletizm branşlarından olimpiyat katılımcıları arasında yer almaktadır. Bununla birlikte, 38 diğer sporcu ise hala olimpiyat şansını sürdürmektedir.

Fenerbahçe’nin atletizm dalında yarışacak sporcuları arasında Özkan Baltacı, Kayhan Özer, İlyas Çanakçı, Kubilay Encü, Özlem Becerek, Eda Tuğsuz, Esra Türkmen, Ramil Guliyev, Salih Teksöz, Alperen Acet, Gizem Aköz ve Dilek Koçak bulunmaktadır. Yüzme branşında ise Emre Sakçı, Demirkan Demir, Deniz Ertan, Baturalp Ünlü, Mert Ali Satır ve Gizem Güvenç olimpiyat için mücadele etmektedir. Boks kategorisinde ise Batuhan Çiftçi, Bilge Kağan Kanlı, Mücahit İlyas, Uğur Aydemir, Esra Yıldız ve Büşra Işıldar yer almaktadır. Masa tenisi dalında Özge Yılmaz, yelkende Nazlı Çağla Dönertaş, Yiğit Yalçın Çıtak, Berkay Abay, Onur Cavit Biriz, Dilara Uralp, Alican Kaynar, Beste Kaynakçı, Deniz Çınar, Simay Aslan ve Derin Atakan ise olimpiyat için mücadele eden Fenerbahçe sporcuları arasındadır. Son olarak kürek dalında ise Elis Özbay, Halil Kaan Köroğlu ve Cevdet Ege Mutlu yer almaktadır.

Fenerbahçe Kulübü’nün bu kadar fazla sporcu ile Paris 2024 Olimpiyatları’na katılması, kulübün spor alanındaki başarısının bir göstergesidir. Bu sporcular, ulusal ve uluslararası arenada Fenerbahçe’i temsil ederek büyük bir başarı elde etmek için mücadele etmektedir.