Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava’yı 2-1 Mağlup Ederek Galibiyete Ulaştı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: 'Daha farklı kazanabilirdik'

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava’yı 2-1 yenerek galibiyete ulaştı. Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. İlk yarıda oyunun tamamen kontrolünün bizde olduğunu söyleyebilirim. Ancak üretkenliğimiz yetersizdi. İkinci yarıda ise 3. bölgede daha aktif olmamız gerektiğini takımıma ilettim. Yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle daha fazla pozisyon bulduk ve sonunda golü bulduk. Elbette kendi hatamızdan bir gol yedik, futbolda böyle şeyler olabilir. Rakibe net bir pozisyon dışında pek fırsat vermedik. 2-1 kazandık ve daha büyük bir farkla da kazanabilirdik. Hedefimiz galibiyetti ve bu hedefimize ulaştık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok mutluyum.

Özellikle King, uzun süredir her zaman hazır bir performans sergiliyor. Bu yüzden ona şans veriyoruz. Bugüne kadar oynadığı her maçta takıma katkı sağladı. Durumu yarın netleşecek. Umuyorum ki çok ciddi bir sorunu yoktur ve en kısa sürede takımımıza döner.

İrfan Can’a sürekli olarak oyunda kal, ısın ve oyunun içinde ol demeye devam ediyoruz. Uzun bir süre oynamamasına rağmen güzel bir maç çıkardı. Crespo da iyi bir performans sergiledi. Ancak Crespo henüz tam potansiyelini gerçekleştiremedi, daha yol alması gereken bir süreç var.

Önemli olan şu anda aldığımız 3 puan. Şimdi tek hedefimiz önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçı.