“Fenerbahçe’nin İlham Verici Yıldızı Joshua King: Hem Performansıyla Hem de Örnek Davranışlarıyla Takımı Morallendiriyor”

Fenerbahçeli Joshua King'in gözyaşları gollerle silindi!

Fenerbahçe’ye Moralli Mesaj: Joshua King’in Büyük Performansı ve Örnek Davranışı

Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Joshua King, yaşadığı büyük üzüntüye rağmen Rize maçında 90+3’te attığı gol ve Sparta Trnava maçındaki 2 golüyle takımını sevindirmeyi başardı. Norveçli oyuncu, hafta içinde ailesinin sevdiği şoförü Murat Adkovayçin’in cinayete kurban gitmesiyle derinden sarsıldı.

King, sevgi ve güvenle bağlı olduğu Murat’ın cenazesine katılmak için Şakirin Camii’ne gitti ve Ümraniye Ihlamurluyu Mezarlığı’nda düzenlenen törene bizzat katılarak büyük bir vefa örneği sergiledi.

Yedeklik sorun etmiyor

Futbolcu Joshua King, İsmail Kartal tarafından rotasyon oyuncusu olarak kullanılsa da, yaşadığı travmaya rağmen profesyonel bir tutumla hareket etti. Hem Rize maçında hem de Trnava maçında verilen görevi başarıyla yerine getirdi.

Oynadığı maçlarda yedek kalmayı sorun etmeyen ve takıma skor katkısı sağlayan 31 yaşındaki futbolcu, sadece 4 maçta 11’de yer almasına rağmen 10 maçta 4 gol ve 3 asistlik bir performans gösterdi. Bu gollerin 3’ünü ve asistlerin 2’sini Konferans Ligi’nde kaydetti. Ligde de 1 gol ve 1 asistle takımını destekledi.