Fenerbahçe’nin Transfer Hedefi Livakovic, Taraftarları Selamladı ve 5 Yıllık İmzayı Attı!

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic, İsmail Kartal'ın güvenini boşa çıkartmadı

Fenerbahçe’nin Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i transfer etme sürecinin ardından, UEFA Konferans Ligi’nde Twente maçı öncesi sahaya çıkarak Sarı-Lacivertli taraftarları selamladığı haberi, kullanıcı dostu bir şekilde SEO kurallarına uygun olarak yeniden yazmaya çalışacağım.

Fenerbahçe taraftarları, uzun uğraşlar sonucunda transfer edilen Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i, UEFA Konferans Ligi’nde Twente maçı öncesi sahaya çıkarak selamlarken yoğun bir ilgi gösterdiler. Livakovic, saha ortasına gelen ve tepkilerle desteklenen Hırvat kaleci, resmi imzayı atmadan önce Sarı-Lacivertli formayı giymeye başlamıştı.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın isteği üzerine Fenerbahçe’ye transfer olan ve Hırvat Milli Takımında forma giyen Livakovic, Sarı-Lacivertli renklere adapte olmaya çalışıyor. İlk maçlarında yediği gollerle dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncu, Antalyaspor ve Twente maçlarında ağları havalandırmıştı.

Ancak sonrasında oynadığı Alanyaspor, Başakşehir ve Çaykur Rizespor ile oynanan 3 Süper Lig maçında kalesini gole kapattı ve İsmail Kartal’ın “Benim birinci kalecim Livakovic” sözlerini doğruladı.

Fanatik’in haberine göre, yaptığı kritik kurtarışlarla takımın güvenini boşa çıkarmayan Livakovic, uzun yıllar Fenerbahçe formasıyla başarıya ulaşacağının sinyallerini verdi. 5 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat kaleci, Sarı-Lacivertli formayı gururla taşıyacak.