Fernando Muslera ve Cedric Bakambu, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı sonrası konuştu

Galatasaray'da Fernando Muslera'dan sakatlık açıklaması

Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, Bayern Münih’e 2-1 yenildikleri Şampiyonlar Ligi A Grubu maçının ardından konuştu. Muslera, “Her iki maçta da iyi oyun sergiledik. Biri İstanbul’da, diğeri burada. Performansımızdan memnunuz. Karakterli ve yetenekli bir takımla karşılaştık. Fırsatları değerlendirebilseydik maçın sonucu farklı olurdu, ancak şimdi önümüze bakma zamanı” dedi.

Sakatlığı hakkında da açıklama yapan Muslera, “Dirseğimde kırık olmadığını anladık ve birkaç gün içinde hazır hale getirdik. Bu stadyumda daha önce hiç oynamamıştım, bu yüzden bugün oynamak benim için önemliydi. Manchester United maçında taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onlar bizim 12. adamımız. Grubu geçmek için onların desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Cedric Bakambu ise, “Takımımla gurur duyuyorum. Maçın başından sonuna kadar pes etmedik. Bu, aklımızda tutmamız gereken bir şey. Bu yolda devam etmeliyiz. Mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. Her maçta aynı şekilde mücadele etmeliyiz. Şampiyonlar Ligi’nde her maç çok önemli. Kolay olmayacak, ancak aynı şekilde devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.