Futbol Yöneticisi Futbolcuya Tokat Attı

Sakaryaspor Başkanı’na tokatta şantaj videosunu çeken de tutuklandı

Kulübün reklam ve sponsorluk işlerinden sorumlu yönetici Cengiz Şen’in, futbolcu Gökhan İn’e 2 kez tokat attığı görüntüler ortaya çıktı. Bu olay eski yönetici Semih İlkis tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Görüntülerde Cengiz Şen’in, Gökhan İn’e “Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?” diyerek tokat attığı ve İn’in ise “Tamam oğlum. Sakin ol. Kalp var bende, biliyorsun değil mi? Tamam” şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

‘Yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 6 suç kaydı bulunan Cengiz Şen, olayın ardından polis tarafından İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde yakalandı ve ‘yağma’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Mahkeme tarafından tutuklanan Şen’in yanı sıra, videoyu çeken Semih İlkis hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı. İlkis, polise teslim olduktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Semih İlkis’in ifadesinde, “Yönetimle ilgili konuşuyorduk. Bir anda gaza geldik, tartıştık. Nasıl oldu anlamadım. Tokat atacağını bilmiyordum” dediği belirtildi.