Futbolcuları Dolandırdığı İddia Edilen Banka Müdürü Yargılanmaya Devam Ediyor

Seçil Erzan davasında ara karar açıklandı! Davada ilginç ifadeler... 'Yurt dışına kaçacak engel olun'

Fatih Terim ve Futbolcuların Bulunduğu Güvenilir Fona Dolandırıcılık İddiasıyla Yargılanan Banka Müdürü Hakkında Karar Açıklandı

Yüksek kar getirisi bulunan bir fon olduğu ve içerisinde tanınmış isimlerin de bulunduğu belirtilen haberde, aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da olduğu 28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nce görülen duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük ve bazı tutuksuz sanıklar hazır bulundu. Bazı müştekilerin de avukatlarıyla katıldığı duruşmada bankacılık zimmeti yönünden dosyada görevsizlik kararı talep edilirken, sanıkların avukatları dosyalarının ayrılmasını talep etti. Mahkeme, bu taleplerin reddine karar vererek duruşmaya devam etti. ‘Seçil Erzan’ın annesine birkaç kere doktor olarak baktıklarını, Erzan’a güvendiklerini ve dolandırıcılık iddialarından haberdar olmadıklarını söyleyen müştekilerin ifadeleri de mahkemece dikkate alındı.

Duruşmada müşteki olarak dinlenen Deniz Güzel, Erzan’ın kendisini arayarak bahsedilen fona dahil etmek istediğini belirterek, “Seçil Erzan’a güvendiğim için parayı gönderdim. Erzan’ın annesiyle özel bir ilişkisi olduğunu düşünerek dolandırıldığımı anlamadım” ifadelerini kullandı. Mahkeme, tanıkların dinlenmesinin ardından Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.