Galatasaray-İstanbulspor Maçında Sakatlıklar ve Transferler Etkili Olacak

Fatih Tekke'nin ayrılığı sonrası İstanbulspor'da son durum nasıl? Galatasaray rotasyon yapacak mı? Öne çıkan iddaa...

İstanbulspor, 2023-24 sezonuna 4 maçta 2 puanla başladıktan sonra teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayırdı. Galatasaray ile oynayacakları erteleme maçında yeni transferleri Giannelli Imbula ve sakatlığı bulunan Simon Deli görev yapamayacak. Sağ bekte Demeaco Duhaney, sağ açıkta Alassane Ndao ve forvet arkasında ise Jackson forma giyecek. Geçen sezon takımda bulunan kaleci David Jensen, orta saha oyuncuları Eduart Rroca ve Florian Loshaj, sol açık oyuncusu Valon Ethemi ise bu sezon da takımda yerlerini koruyor.

Galatasaray ise sezonu Kayserispor beraberliğiyle başladıktan sonra son 4 maçını kazanarak 13 puan topladı. İstanbulspor maçında da Imbula’nın durumu dışında 4 oyuncu daha maç kadrosunda yer alamayacak. Başakşehir maçında sakatlanan Kazımcan Karataş da forma giyemeyecek. Günay Güvenç kalede, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı stoperde, Sacha Boey ve Angelino beklerde, Mauro Icardi hücum merkezinde, Tete ve Kerem Aktürkoğlu kanatlarda mücadeleye başlayacak.

Öne çıkan istatistiklere göre, İstanbulspor’un bu sezon oynadığı 4 lig maçının tamamı 2.5 gol altında tamamlandı. Galatasaray’ın ise son 6 resmi maçının tamamı 2.5 gol üstü oldu ve bu maçların 5’i aynı zamanda karşılıklı gol ile sonuçlandı.

Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih, Galatasaray’ın galibiyeti oldu. %55’lik kesim, sarı-kırmızılı takımdan hatasız bir performans bekleyerek 3 puan bekliyor. %12’lik kesim ise maçta en az 3 gol olacağını düşünerek 2.5 gol üstü seçeneğini tercih etti.

Misli’den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye! Galatasaray’ın İspanyol sol beki Angelino’nun Manchester City günlerine ait bir arşiv fotoğrafı.