Galatasaray, Molde’yi Deplasmanda Mağlup Ederek Şampiyonlar Ligi’nde İddiasını Sürdürdü

Galatasaray'da Mauro Icardi'den öz eleştiri: Bahane değil

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde’yi 3-2 mağlup etti. Maçın ardından gol atan Mauro Icardi ve Fredrik Midstjö, mücadeleyi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın galibiyet golünü atan Fredrik Midstjö, maçın zorlu geçtiğini belirterek, “Molde hazır bir şekilde sahaya çıktı ve şans bulup gol attılar. Ancak biz de fırsatları değerlendirerek gollerimizi bulduk. Bu zorlu koşullara aşina olduğumu biliyorum. İkinci maç da zorlu geçecek, ancak kendi taraftarımızın desteğiyle gruplara kalmak istiyoruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde yer almanın hedefleri olduğunu vurgulayan Mauro Icardi ise, “Güzel bir gol attım ve asist yapmak da çok keyifliydi. Hepimiz Şampiyonlar Ligi’nde yer almak istiyoruz. Evimizdeki maçı da kazanmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Mauro Icardi, iyi oynayamadıklarını ve zeminin bahane olamayacağını söyleyerek, “Farklı sahalarda ve şartlarda oynadığımız zaman performansımız etkilenebiliyor. İyi oynayamadığımız bir maç olduğunu söyleyebilirim, ancak bunu bahane olarak kullanmamız gerekmiyor. Gruplara kalmak istiyorsak, evimizdeki maçı kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.