Galatasaray, Orta Saha Takviyesi İçin Laziolu Vecino ile Anlaştı ve Sanchez Transferini Tamamlıyor

Son dakika: Galatasaray, Matias Vecino Falero'yu transfer etti

Galatasaray, orta sahadaki eksikliklerini gidermek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İtalyan kulübü Lazio ile yapılan pazarlıklar sonucunda, Uruguaylı futbolcu Matias Vecino ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Galatasaray’ın bonservis için 3.5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. 32 yaşındaki oyuncuyla yapılan anlaşma 2+1 yıllık olup, Vecino’nun bugün saat 11.00’de İstanbul’a geleceği ifade edildi. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi Galatasaray ile imzalayacak.

Vecino’nun transferini isteyen Galatasaraylı futbolcu Torreira’nın bu konuda yönetimi ikna etmek için çaba gösterdiği ve tavsiyelerde bulunduğu belirtildi. Ayrıca Vecino ile milli takımda arkadaş olan Torreira’nın da bu transferde etkisi olduğu ifade ediliyor.

Öte yandan Galatasaray’ın stoper arayışlarından biri olan Davinson Sanchez transferinin de bugün tamamlanması bekleniyor.

Matias Vecino Falero, 2022-2023 sezonu başında Lazio’ya katıldı. Takımda çıktığı 46 maçta 4 gol, 1 asist yaparak katkı sağladı.