Galatasaray, Yenilgisiz Serüvenine Antalyaspor Maçıyla Devam Ediyor

Moralli Galatasaray, çıkıştaki Antalyaspor'a karşı!

Galatasaray, Süper Lig’deki yenilgisiz serüvenine devam ediyor ve bugün Antalyaspor’a konuk olacak. Maç, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Zorbay Küçük düdük çalacak.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da hiç maç kaybetmeyen sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde M.United’a karşı aldıkları galibiyetin moralini deplasmanda sahaya taşıyacak. Ligde 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Cimbom, Avrupa’da ise 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlikle mücadele etti. Bu sezon 15 maçta hiç yenilgi yaşamadı.

Antalyaspor ise zorlu bir sezonun başlangıcını yaşamıştı ancak son 2 maçta 3 puan kazanmayı başardı. Bu maça gelirken sarı kırmızılı takımda Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecekken, Kazımcan Karataş kafilede yer alacak.

Galatasaray, Antalyaspor karşısında son 14 Süper Lig maçını kaybetmedi (10 galibiyet, 4 beraberlik). Son mağlubiyetini ise Nisan 2016’da deplasmanda yaşamıştı (2-4).

Antalya, Süper Lig’de en az galibiyet oranına sahip olduğu takımlar içerisinde Beşiktaş ile birlikte Galatasaray’a karşı da düşük bir galibiyet oranına sahip (yüzde 11, 3 galibiyet, 8 beraberlik, 16 mağlubiyet).