Galatasaray’da Yıldız Transferler! Formda Oyuncular ve Beklentiler

Galatasaray'da sıra Ndombele ve Tete'de!

Galatasaray’ın bu sezon gerçekleştirdiği transferlerle dünya genelinde büyük ilgi toplaması, hem teknik heyet hem de taraftarlarını mutlu etmektedir. Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla ilk lig maçına Kayserispor karşısında çıktı ve Ankaragücü maçında bir gol attı. Ardından oynanan Manchester United maçında da golünü kaydeden Fildişi Sahilli yıldız, Süper Lig’de 3 maçta 4 gol ve 1 asist yaparak başarılı bir performans sergilemiştir.

Diğer bir transfer Davinson Sanchez de hızlı bir şekilde takıma uyum sağlamıştır. Sakatlığı nedeniyle ilk maçına RAMS Başakşehir karşılaşmasıyla çıkan Kolombiyalı stoper, Okan Buruk’un vazgeçilmez ismi olmuştur. Chelsea’den gelen Hakim Ziyech ise son 2 maçta eski günlerini aratmayan bir performans göstermiştir. Manchester United karşısında 2 gol ve 1 asist yaparak yıldızlaşan Ziyech, Pendik maçında da takımına rahatlatıcı bir gol atmıştır.

Şimdi gözler diğer 3 yıldız futbolcuya çevrilmiştir. Tete, 18 maçta 1 gol ve 2 asist yapmasına rağmen henüz istikrarlı bir performans sergileyememiştir. Fazla kilolarından kurtulmasına rağmen eleştirilen ve taraftarların tepkisini çeken Tanguy Ndombele’nin performansının yükseltilmesi beklenmektedir. Sol bek mevkiinde forma giyen Angelino ise Hoffenheim ve Leipzig günlerindeki performansından oldukça uzaktadır ve daha iyi bir seviyeye çıkması beklenmektedir.