Galatasaraylı Dries Mertens’in Eşi Kat Kerkhofs: Türkiye’de Geçirdiğimiz Son Yıl

Son Dakika: Galatasaray'da Dries Mertens'in eşi Kat Kerkhofs ayrılığı açıkladı

Galatasaray’da oynayan Dries Mertens’in eşi Kat Kerkhofs, Türkiye’de geçirdikleri son yılı açıkladı. Kerkhofs, “Bir yıldır İstanbul’da yaşıyoruz ve her şey çok hızlı geçti. Şimdi ikinci ve aynı zamanda son yılımıza giriyoruz. Bu bizim yurtdışında yaşayacağımız son yıl. Bir yıl daha bu deneyimin tadını çıkaracağız. Belçika’ya geri dönmek zor olacak. Yurtdışında uzun süreli yaşamak benim için yorucu oluyor” şeklinde konuştu.

OH Leuven’e Dönüş İhtimali:

Dries Mertens’in futbola başladığı OH Leuven’e geri dönme ihtimali hakkında konuşan Kat Kerkhofs, “Zaten çok fazla seyahat edeceğiz” dedi.

10 Milyon Euro Transfer İddiası:

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Dries Mertens’e Suudi Arabistan’dan 10 milyon Euro transfer teklifi geldiği iddia edildi. İtalyan gazeteci Nico Schira, bu transfer teklifiyle ilgili bilgi vermişti. Yıldız oyuncuya iki yıllık sözleşme teklif edilirken, düşünebilmek için süre istediği belirtilmişti.

Sözleşmesi Otomatik Uzadı:

Napoli’den ayrıldıktan sonra Galatasaray’a transfer olan 36 yaşındaki Dries Mertens, geçtiğimiz sezonda sarı-kırmızılı formayı 33 resmi maçta giydi. Bu maçlarda 7 gol atan Mertens aynı zamanda 4 asist yapmayı başardı. Dries Mertens, 25 maçta forma şansı bulduğu için sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon otomatik olarak devreye girdi.