Galatasaraylı Oyuncular Gaziantep FK Maçı Sonrası Görüşlerini Paylaştı

Dries Mertens: Şampiyonlar Ligi'nde seviyemizi göreceğiz

Galatasaraylı futbolcular Kerem Demirbay, Sacha Boey ve Dries Mertens, Gaziantep FK maçı sonrasında görüşlerini paylaştılar. Kerem Demirbay, takım arkadaşlarının yardımseverliğinden bahsederek, “Oldukça mutluyum. Takım olarak iyi bir performans sergiledik. Zorlu bir maçtı ancak 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. 3 gol atıp, sayılmayan goller ve pozisyonlar da yaşadık… Henüz yeni katıldığım takımda, Lucas ile iyi bir uyum yakalıyorum. Muslera, Abdülkerim ve Nelsson ile de iyi bir işbirliği içindeyim. Sahada ne yapmam gerektiğini düşünmeden rahatım. Bana büyük yardımları dokunuyorlar. Hiç zorlandığımı söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Sacha Boey ise zorlu bir maçı geride bıraktıklarını söyleyerek, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. İyi bir konsantrasyonla oynadık ve sonunda 3-0 galip geldik. Güçlü bir takımız, savunmada iyi işler başarıyoruz. Geçen sezondaki gibi iyi bir performans sergilemek için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Maçı değerlendiren ve Şampiyonlar Ligi hakkında konuşan Dries Mertens ise, “İyi bir maçtı. İyi şekilde odaklandık. Şampiyonlar Ligi oynadığınızda yoğun bir maç programı oluyor, yorucu geçebiliyor ancak bu maçı iyi bir şekilde geride bıraktık. Kerem’in gol sevincini yapması ve golünün iptal olması gerçekten üzücüydü. Şu an için iyi bir sonuç elde ettik. Şampiyonlar Ligi’nde neler olacağını zamanla göreceğiz. Orada oynayarak seviyemizi görebileceğiz. Türkiye’ye çok iyi oyuncular katıldı. Biz de en iyi şekilde hazırlanıp Kopenhag maçına çıkacağız” dedi.