Gaziantep Fair Play Paneli

Yılın Fair Play annesi ödülü Fatma Şahin'e



Gaziantep’te Fair Play Annesi Paneli Düzenlendi

Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Gaziantep’te 1. Fair Play Anneleri Paneli düzenlendi. 25 Aralık Panaroma Müzesi’nde gerçekleşen panele Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda; 11. Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler için hazırlanan sergi açılışının ardından Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi tarafından Fatma Şahin’e ‘Yılın Fair Play Annesi’ ödülü verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gönüllülük esaslı çalışmanın önemine vurgu yaparak, “İnsan yetiştirmek kolay değil. Merhameti ve vicdanı öğreterek insanı yaşama hazırlamalıyız. Gaziantep’in annelerini Fair Play annesi olarak seçtiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar da, Fair Play’ın insanlık olduğunu belirterek, “Fair Play Anneleri, dünyada ilk defa hazırlanan bir projedir” şeklinde konuştu.

Program ödül töreni ile sona erdi.