Gönen’de İstanbul Ekonomisti Korhan Berzeg’in Yazlığında Yeni Gelişmeler!

Korhan Berzeg'in kemiklerinin bulunduğu alan daha önce 9 kez taranmış! Sırtlan saldırısı ihtimali gündemde...

Ekonomist Korhan Berzeg’e ait İstanbul’dan Balıkesir Gönen’deki yazlık evine dair yeni gelişmeler!

Gönen’in Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, 23 Nisan tarihinde Korhan Berzeg’e ait kimlik, kredi kartı, kıyafet ve insan kemik parçalarının bulunduğu dere kenarında önemli bir bulgu elde etti. Gülay’ın, su hattı sorunu nedeniyle dere kenarına gittiği ve bu bulguları keşfettiği belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemede, Berzeg’e ait cüzdan, kredi kartları, banka kartı, İstanbul ücretsiz taşıma kartı, Mavi kart, sürücü belgesi ve kimlik kartı ile birlikte para ve anahtarlar bulundu. Bulunan eşyaların incelenmek üzere toplandığı aktarıldı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderilen kemik parçalarının incelenmesi sonucunda, Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’den alınan kan örneği ile DNA eşleşmesi yapıldı. Bu eşleşme sonucunda, Korhan Berzeg’in 316 gün sonra öldüğü belirlendi. Diğer kemiklerin bulunması için arama çalışmaları sürdürülmektedir.

Fındıklı Deresi mevkisi ve çevresinde yapılan arama çalışmalarında, Berzeg’e ait kafatası dahil olmak üzere çeşitli kemik parçaları ve eşyalar bulundu. Bu bulguların incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi.

Berzeg’in ölüm nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken, cinayet ihtimali de değerlendiriliyor. Ölüm nedeninin adli tıp raporuyla netleşeceği ve Berzeg’in kemiklerinin toprağa verileceği açıklandı.