Güçlü Siyasi İsimler Sergide Buluştu

Siyasilerden Devriamber ziyareti

Sergiye Siyasi İsimlerden Ziyaret

Ankara’da bulunan Eski Meclis’teki Sığınak Kültür Sanat’ta gerçekleşen sergi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu gibi önemli siyasi isimleri ağırladı. Sergi rehberliğini ise Hande Fırat üstlendi.

Dervişoğlu, sergide gördüğü eserlerin hikâyelerini dinleyerek duygusal anlar yaşadı. Kendi yaşam öyküsünden yola çıkarak empati kurduğunu belirten Dervişoğlu, babasını erken yaşta kaybetmenin zorluğunu vurgulayarak, “Küçük yaşta babasını kaybeden biri olarak, ailenin büyük sorumluluklarını üstlenmek zorunda kalmak gerçekten zor” dedi. Fırat’ın “Çocuk, ani bir şekilde büyümek zorunda kalıyor” yanıtıyla duygusal bir diyalog oluştu.

Öte yandan, Çelik sergiden etkilenerek, “Devriamber, çınarlarını kaybeden kadınların hikâyesini anlatıyor, kendi çınarı olan kadınların mücadelesini…” yorumunu yaptı. Yazıcı da serginin etkileyici olduğunu belirterek Fırat’ı tebrik etti ve Devriamber’in hikâyesine hayranlıkla yaklaştığını dile getirdi.