Gümüşpala Mahallesi’nde Zincirleme Kaza: 4 Araç Karıştı

Avcılar'da 4 araç birbirine girdi

Kaza, Gümüşpala Mahallesi’nde Zincirleme Kaza: 4 Araç Karıştı

Gümüşpala Mahallesi’nde meydana gelen kaza saat 14.00 sıralarında yaşandı. İddialara göre, Avcılar istikametine giden 34 NL 8174 plakalı İETT otobüsü, bir yolcu almak için durağa yaklaşırken yaşanan zincirleme kazaya karıştı. Duramayarak 06 DKC 115 plakalı minibüs önce önündeki 34 TJN 01 plakalı taksiye ardından da otobüse çarptı. Bu sırada aynı yönden gelen 34 ESC 799 plakalı başka bir minibüs de kazaya karışarak araçlara ve bariyere çarptı.

Kazada takside bulunan bir kadın hafif şekilde yaralandı ve olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yan yolun kapanmasına sebep olan kaza sonrasında araçlar ara yollara girerek seyahatlerine devam etti. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Taksi şoförü Necmettin Koca, yaşanan kazayla ilgili şunları söyledi: “Sağ şeritten 20-30 kilometre hızla seyir halindeydim. Birden aynaya baktığımda minibüs hızla yaklaşıyordu. Ben makasa girmeden bana çarptı. Araç döndü ve ben de otobüse çarptım. Şükürler olsun benim bir şeyim yok ama yanımda yaralanan bir yolcum vardı.”