Gür Apartmanı’nda Aile Faciası

Tekirdağ'da aile katliamı: Tartıştığı eşi ve oğlunu öldürdü, intihar etti

Gür Apartmanı’nda Aile Trajedisi

Çorlu ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan Gür Apartmanı’nda gece yarısı yaşanan olayda, İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin’in ailesiyle yaşadığı trajik olay dehşete düşürdü.

Henüz belirlenemeyen bir sebeple eşi Duygu Şirin ile tartışmaya başlayan Şenol Şirin, tartışmanın şiddetlenmesi sonucu eşi ve oğlunu tabanca ile vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

Olayın meydana geldiği apartmandan yükselen silah seslerini duyan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekipleri ve polis ekipleri, eve giriş yapmak için kapıyı çilingir yardımıyla açtıklarında ise korkunç bir manzara ile karşılaştı.

Yapılan kontroller sonucu, kanlar içinde bulunan anne, baba ve çocuğun hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Cansız bedenler, Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, detaylı inceleme yaparken, ailenin yaşadığı trajedinin ardındaki sebepleri araştırmaya devam ediyor.