Güzellik Merkezine Silahlı Saldırı: Banu Parlak Can Güvenliğinden Endişeli

Korktuğu başına geldi! Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı

İstanbul Bahçeşehir’de yer alan bir güzellik merkezi, önceki gece saat 02.00 sularında motosikletli iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bir mermi merkeze isabet ederken, sabaha karşı 05.00 sularında ise dört mermi daha merkezin camlarına isabet etti. İki saldırganın motosiklet kullanarak bu saldırıları gerçekleştirdiği tespit edildi. Polis, saldırganları yakalamak için soruşturma başlattı. Güzellik merkezi sahibi Banu Parlak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilk saldırıdan sonra merkeze gitmeyi planladığını ancak ikinci saldırının gerçekleştiğini söyledi.

Banu Parlak, olayın öncesinde Dilan Polat adlı bir kişinin kendisini aradığını ve tehditlerde bulunduğunu belirtti. Polat, “Sıla’yı içeri aldılar, Engin’i ve beni de alacaklar, hakkımızda paylaşım yapma. Çocuğun var, yapma” diyerek Parlak’ı tehdit etti. Banu Parlak, olayın sebebinin Dilan Polat ve Halil İbrahim K. arasındaki maddi anlaşmazlık olduğunu da ifade etti. Parlak, Halil İbrahim K.’nın parasını istemesi üzerine, “Banu Parlak’ı vur paranı verelim” dediklerini ancak K.’nın reddetmesi üzerine kendisine ateş açıldığını söyledi. Önlem alınmadığı için güzellik merkezinin kurşunlandığını ifade eden Parlak, “Sırada ne var? Ölmem mi gerekiyor? Tek başına çocuk bakan bir kadınım, korkuyorum. Bu insanların benimle uğraşmasının sona ermesini ve can güvenliğimin sağlanmasını istiyorum.” dedi.

Banu Parlak, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı video açıklamasında, Dilan Polat ile yaşananları anlatarak, “Son günlerde bir gencin iddiaları üzerine, can güvenliğimin olmadığını düşünüyorum. Tek başıma çocuk büyütüyorum ve ayakta durmaya çalışıyorum. Bir anneyi silahla vurmak istemek ne demektir? Eğer başıma bir şey gelirse, sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat’tır. Kamuoyuna duyurulur. Adalet gerekeni yapacaktır. Yasal süreçten haberdar edeceğim.” açıklamasında bulunmuştu.