Haber: Fatih Terim’den İtiraz

Seçil Erzan, Fatih Terim’in ifadesine itiraz etti: Sorulardan kaçtı

Fatih Terim’in İfadesine İtiraz

Eski bankacı Seçil Erzan ve 7 sanığın yer aldığı davadaki gelişmeler devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim’in ‘müşteki’ olarak ifade verdiği davada, Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi tarafından yapılan itirazda şu ifadeler yer aldı:

İtiraz dilekçesinde, mahkemenin, Fatih Terim’in ifadesinin alınması için Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’ne talimat yazdığı, ancak bu talimatın usule aykırı bir şekilde kapalı bir duruşma ile gerçekleştiği belirtildi. Aybirdi, “Savunma hakkımız gerçekleştirilmiş bu usulle kısıtlanmıştır. Tarafımızın katılımına açık, belirlenmiş ve UYAP üzerinden ilan edilmiş tarihte duruşmanın yapılmasına karar verilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Aybirdi ayrıca, Fatih Terim’in apar topar verdiği ifade nedeniyle savunma haklarının engellendiğini belirterek, “Seçil Hanım ile benim SEGBİS aracılığıyla bizzat katılıp sormamız gereken sorular vardı. Ancak katılım imkânımız ve savunmaya yönelik soracağımız sorular da engellenmiş oldu.” dedi.

Gelişmelerin ardından, Seçil Erzan’ın koğuşta tek başına kalmak istememesi üzerine sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile aynı koğuşa konulduğu ancak daha sonra tek kişilik koğuşa alındığı biliniyor. Dilan Polat’ın tahliyesinin ardından ise Erzan, cezaevi yönetimine başvurarak, Polat ile birlikte aynı koğuşta kalmak istediklerini belirtmişti. Ancak müvekkilinin şu anda koğuşta tek başına kaldığı belirtildi.