Haber: Özgür Özel’den İzmir Belediye Ziyaretleri

Özel'den emekli ve asgari ücretliye zam açıklaması: Enflasyon oranında zam bekliyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Belediye Ziyaretlerini Sürdürdü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de gerçekleştirdiği program kapsamında sırasıyla CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir Sanat Başkanlık Çalışma Ofisi ve Ege Belediyeler Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaretler sırasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve diğer il yöneticileri ile bir araya gelen Özel, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ziyaretlerde yer alan katılımcılar arasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu bulunuyordu.

Özel, Ege Belediyeler Birliği ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Ege Belediyeler Birliği’ni kazanmamız, kurduğumuz büyük ittifaklarla olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülke genelinde ciddi bir başarı elde ettik. Hem Ege Belediyeler Birliği’nde hem Türkiye Belediyeler Birliği’nde önemli görevler aldık. Belediye yönetimlerinde sosyal demokrat anlayışı güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Özel’in açıklamalarına göre, Ege Belediyeler Birliği’nin yönetimine seçilen isimler arasında Mansur Yavaş da bulunuyor. Özel, partiler arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak, “Seçim sonuçlarına göre, belediyelerin yönetiminde CHP’ye ağırlık verilmesi ülkemiz için olumlu bir adımdır. Partiler arası anlaşılarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, belediyelerimizin daha güçlü olmasını sağlayacaktır” dedi.

Özel, ayrıca bayramda artan otobüs fiyatları ve ekonomik kriz konularına da değindi. “İnsanların ailelerine kavuşmasını, öğrencilerin tatil yapmasını zorlaştıran ekonomik koşullar kabul edilemez. Emekçi, esnaf, çiftçi ve emekli kesimi düşünmeden yapılan zamların halkımızı daha da yoksullaştırdığını görmekteyiz” şeklinde konuştu.