Hatay’da Asit Saldırısı: Kiracısının Üzerine Asit Döktü

Ev sahibi tartıştığı kiracısına asitle saldırdı

Hatay’da Asit Saldırısı: Kiracısının Üzerine Asit Döktü

Hatay ilinde yaşayan Oğuzhan Lök ile ev sahibi Fatih S. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında iddiaya göre Fatih S., kiracısı olan Lök’ün üzerine asit döktü. Yaralanan Oğuzhan Lök, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tarafların birbirinden şikayetçi olması üzerine ev sahibi Fatih S. gözaltına alındı.

Öte yandan Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, sosyal medya hesabından olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adaylarından Oğuzhan Lök saldırıya uğradı. Bu durumu kınıyor ve hayatını riske atan bu tür şiddet olaylarına karşı güçlü bir şekilde duruş sergilemeliyiz.”

Türkiye 2024 Mahalli İdareler Seçimi

Türkiye 2024 Mahalli İdareler Seçimi Tamamlandı

Türkiye’de bugün gerçekleştirilen 2024 Mahalli İdareler Seçimi için sandık başına gidildi. Doğu’daki 32 ilde oy verme işlemi sabah 07:00’de başlarken, diğer 49 ilde oy verme işlemi ise 08:00’da başladı. Seçmenlerin oylarını kullanabileceği süre 16:00’da sona erdi ve sandıklar 17:00’de kapandı.

Seçimlerde 1 milyon 32 bin genç ilk kez oy kullanırken, toplamda 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın yanı sıra il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri belirlendi.

Karadeniz Bölgesi’ndeki 18 ilde toplam sandık sayısı 57 bin 264 iken, kayıtlı seçmen sayısı ise 18 milyon 896 bin 845 oldu. Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim yasağını kaldırmasının ardından ilk sonuçlar Hürriyet.com.tr’de yayınlandı.

İşte Karadeniz Bölgesi illerindeki son durum: