Hatayspor ve Galatasaray Arasındaki Süper Lig Maçına İlişkin Önemli İstatistikler ve Beklentiler

Galatasaray'da Bayern 11'i değişiyor mu? Hatayspor'da eksik var mı? Süper Lig iddaa oranları...

Hatayspor, son üç maçında mağlubiyetle ayrılarak Süper Lig’deki performansını düşürdü. Şu anda 11 hafta sonunda 14 puanla 9. sırada yer alıyor. Depremlerin ardından iç saha maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynayan takımda Kamil Ahmet Çörekçi sakat, Joelson Fernandes ise cezalı durumda. Cezası sona eren Fisayo Dele-Bashiru tekrar ilk 11’de yer alacak. Bir kanatta Didier Lamkel Ze, diğer kanatta ise Carlos Strandberg veya Rigoberto Rivas’ı izleyeceğiz. Fenerbahçe maçında farklı bir dizilişle sahaya çıkan Volkan Demirel, ikinci yarıda normal düzene dönerek takımının daha etkili olmasını sağlamıştı. Peki, Galatasaray maçında da yeni bir strateji uygular mı? Maç saatinde öğreneceğiz.

Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında dişe diş mücadele etmesine rağmen 2-1 kaybetmişti. Şimdi, ilk 11’de ne gibi değişiklikler yapacaklar? İstanbul’da 60-65 dakika üstün bir oyun sergilediler, Almanya’da ise bu süreyi 70-75 dakikaya çıkardılar, ancak Bavyera ekibini geçmeyi başaramadılar. Bazı isimler yedek kulübesinde yer alabilir. Bayern Münih maçını tamamlayamayan Mauro Icardi’nin yerine 90+3’te gol atan Cedric Bakambu ilk 11’de başlayabilir.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER! Hatayspor’un ligde oynadığı son 4 maç hem “KG VAR” oldu, hem de “2.5 ÜST” şeklinde sonuçlandı. Galatasaray’ın ise deplasmanda oynadığı son 3 lig maçının tamamı “2.5 ALT” sonucuyla bitti.

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR? Misli üyeleri, tek maç, süper oran ve canlı bahis seçenekleriyle bu maça ilgi gösteriyor. En çok tercih edilen seçenek ise “Galatasaray kazanır” oldu. %45’lik kesim, ligin zirvesinde bulunan sarı-kırmızılı takımdan Hatayspor karşısında hata beklemiyor. %13’lük kesim ise maçta en az 3 gol izleyeceğini düşünerek “2.5 ÜST” tercihini yapıyor.

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Sergio Oliveira’nın PAOK günlerine dair arşivler ortaya çıktı.