İçişleri Bakanı Soylu: Organize Suç Örgütü Çökertildi

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Balıkesir merkezli 2 ilde gerçekleşen “Mahzen-31” operasyonlarında organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Soylu, operasyon sonucunda elebaşının da dahil olduğu suç örgütü üyesi 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Soylu yaptığı açıklamada, “Suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adaletin karşısına çıkaracağız” dedi.

Operasyonun detaylarına da değinen Bakan Soylu, “Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda; Balıkesir ve Bursa’da faaliyet gösteren organize suç örgütü üyelerinin uyuşturucu ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, yağma ve hırsızlık gibi suçları işlediklerini tespit ettik. Operasyonlar neticesinde av tüfekleri, uyuşturucu madde ve suçta kullanılan çok sayıda cep telefonuna el konuldu” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, operasyonlarda emeği geçen Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma personelini tebrik ederek, “Allah ayaklarınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle” ifadelerini kullandı.