“İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Güçlü Mesaj: “KAHRAMANLARLAR-42″ Operasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor!”

Teröristlere nefes aldırılmıyor! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı

Güncel Haber: “KAHRAMANLARLAR-42” Operasyonları Devam Ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Bakanlık tarafından gerçekleştirilen “KAHRAMANLARLAR-42” Operasyonları, Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde sürdürülmektedir. Bu operasyonlar, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ile mücadele kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Bu operasyonlarda, 37 tim ve 518 Jandarma personeli görev almaktadır. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmalarımıza başarılar dileyerek, milletimizin dualarıyla desteklenmekte olduklarını ifade etmiştir.

İçişleri Bakanı’nın paylaşımına göre, bu operasyonlar yılın her gününde, 4 mevsimde, 12 ay boyunca gece gündüz demeden gerçekleştirilmektedir. Hedefleri, terörle mücadelede son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam etmektir.

“BKAHRAMANLAR-42” Operasyonları, Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde 37 tim ve 518 Jandarma personeliyle başlatılmış ve halen devam etmektedir. Bu operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmalarımızın başarılı bir şekilde görev yapmaları milletimizin büyük dua ve desteğini almaktadır.