İmamoğlu’ndan Kürek Şampiyonlarına Ödül ve Vizyon

Haliç’te kürek şenliği

İmamoğlu, Kürek Yarışmalarının Şampiyon Takımına Ödül Verdi

İstanbul’da gerçekleşen iki günlük yarışmalar sırasında izleyiciler ve sporcular büyük heyecan yaşadı. Bu heyecana İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılarak, Open 27 Plus kadınlar kategorisinde birinci olan Kocaeli Sümerspor Kürek Takımı’na ödülünü takdim etti. Her kategoride birinci olan takımlar ise madalya ve 30’ar bin lira para ödülü kazandılar.

Ödül törenine Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in yanı sıra birçok davetli katıldı. İmamoğlu törende yaptığı konuşmada “Geçen ayın şampiyonu” anonsuyla sahneye çıktı.

İmamoğlu, kürek sporunda kulüp sayısının artırılması ve Olimpiyat ile dünya şampiyonları yetiştirilmesi temennisinde bulunarak, şu sözleri dile getirdi: “Olimpiyatlar için İstanbul’un, Olimpiyat oyunları için ise İstanbul’un bir olimpiyat yapmaya ihtiyacı var. Bu ay Roma ve Bükreş’te dünya genelindeki bütün olimpiyat komitelerinin bulunduğu bir ortamda sunum yaparak, 2027 Avrupa Oyunları’nın İstanbul’da gerçekleştirilmesi için imzaları atacağız.”