İnşaat İşçisi Saparmurat Haliyev, 160 Parçaya Ayırdığı Cenazeleri Cep Telefonlarıyla Satın Aldığı Derin Dondurucuya Sakladı!

Cani tutuklandı

İnşaat işçisi Saparmurat Haliyev, Çeşme’de gerçekleştirdiği korkunç bir cinayet serisiyle gündeme geldi. Haliyev, toplam 160 parçaya bölüp cep telefonlarını satarak elde ettiği parayla aldığı derin dondurucuya ve buzdolabına sakladığı cesetlerle suçüstü yakalandı. Adli makamlara sevk edilen Haliyev, tutuklandı. Haliyev’in 10 yıllık birlikteliği olan Gülkamar Hanimova da bu olayın şokunu yaşıyor.
 
Geçmişte kasaplık yaptığı belirtilen Saparmurat Haliyev’in, polis tarafından önceki gün yakalanmasıyla birlikte ülkede büyük bir infial yaratıldı. Haliyev’in 2 yıldır inşaatlarda çalıştığı, cinayetleri de aynı bölgede işlediği öğrenildi. 
 
Habertürk’ün aktardığına göre, suç aleti olarak kullandığı silahla yakalandığı iddia edilen Haliyev’in, Cesetleri çeşitli parçalara ayırıp cep telefonlarından kazandığı parayla aldığı derin dondurucuya ve buzdolabına sakladığı kaydedildi. 
 
Adli makamlara sevk edilen Haliyev’in tutuklanması kararlaştırılırken, geçmişte kasaplık yapmış olan Haliyev’e yardım ettiği iddia edilen 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Haliyev’in cinayetlerine ilişkin detaylar ise adli soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.