İpsala Sınır Kapısı’nda Otomobil Motosiklete Çarptı!

İpsala Sınır Kapısı'nda sıcak dakikalar: Türk polisinin üzerine yürüdü! Yunan sürücü, ayağından vurularak yakalandı

Otomobil İpsala Sınır Kapısı’nda Türk Motosiklet Sürücüsüne Çarptı!

İpsala Sınır Kapısı ile Yunanistan’ın Kipi Sınır Kapısı arasında meydana gelen olayda, Türkiye tarafına gelen bir Yunanistan uyruklu sürücüye ait otomobil, ara bölgede seyir halinde olan Türk uyruklu bir motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü yaralanırken, diğer sürücü ise hızla Türk gümrük sahasına giriş yaptı. Ters yönde ilerleyen otomobil, TIR tescil peronu önünde X-ray giriş sırasında önce bir TIR’a ardından da bariyerlere çarptı.

Otomobil sürücüsü daha sonra aracından inerek elindeki kesici aletle polis memurlarına doğru yürüdü. Polisler, “Şüphelinin uyarılara aldırmadığını” belirterek havaya 2 el uyarı ateşi açtı. Şüpheliye ayağından ateş edilerek yaralandı ve gözaltına alındı. Yaralı şüpheli ile motosiklet sürücüsü, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Valilikten Açıklama Geldi!

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs sağlık kontrolü için hastaneye götürülmüş olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yaralanan vatandaşımızın sağlık durumu ise tedbir amaçlı kontrol altına alınmış olup herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Olayla ilgili gerekli adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, gelişmeler titizlikle takip edilmektedir” denildi.