İstanbul Halkalı’da Acı Kadın Cinayeti!

Küçükçekmece'de vahşet! Bahar Kaban'ı eski nişanlısı katletti... Acı detay: 22 Haziran'da düğünü olacaktı

İstanbul Halkalı’da Kadın Cinayeti!

Olay, sabah saatlerinde Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’nde meydana geldi. Bahar Kaban adlı genç kadın, işine gitmek için yürürken eski nişanlısı tarafından takip edildi. İkili arasında çıkan tartışma sonucunda, saldırgan yanındaki silahla Bahar Kaban’a iki el ateş etti. Yaralanan genç kadın ağır durumdayken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Görgü tanığı Turgay Yıldız, olayı şu şekilde anlattı: “Bir bayan yürüyerek buraya geldi. İlk önce aralarında bir itiş kalkış oldu. Sonra kadın, ‘imdat, yardım edin’ diye bağırdı. Sonra adam çantasından silahını çıkardı, bir el ateş etti. Ben de oraya doğru koşmaya başladım, ne oluyor diye, ne yapıyorsunuz dedim? Sanırım kadın vurulmanın etkisiyle yere düştü. Sonra şahıs, kadını yerde çevirip 4 el ateş etti, toplamda 5 el ateş etti.”

Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışmalarına devam ederken, Bahar Kaban’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, genç kadının 22 Haziran’da evleneceği öğrenildi. Eski nişanlısı tarafından uzun süredir rahatsız edilen Kaban’ın daha önce polise şikayette bulunduğu belirtildi.