İstanbul’da Filistinli İş İnsanına Silahlı Saldırı

Kağıthane'de Filistinli iş insanına suikast düzenlemişlerdi! 3 şüphelinin kaçış anlarının görüntüleri ortaya çıktı




Filistinli İş İnsanına Yönelik Silahlı Saldırı İstanbul Kağıthane’de Gerçekleşti

Filistinli İş İnsanına Yönelik Silahlı Saldırı Gerçekleşti

İstanbul Kağıthane’de 18 Ağustos Pazar günü saat 22.20’de gerçekleşen olayda Filistinli iş insanı Anas El Abd Qadir’e yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda Anas El Abd Qadir hayatını kaybederken Eray K. ve Fadı M. yaralandı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Ortaya çıkan görüntülerde saldırıyı planlayan şüphelilerin bulunduğu evden ellerinde bavullarla çıkış yapışları ve otoparkta araca binmeleri yer alıyor. Kayıtlarda, şüphelilerin araçla caddeye doğru ilerlediği görüntülerin yanı sıra bir viyadük altında araç değiştirdikleri de görülüyor.

Romanya’da Yakalanmışlardı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, “Mağdur şahıslara silah ile ateş açan ve olay yerinden 3 farklı araç değiştirerek kaçtığı tespit edilen şüphelilerden, G.S., T.S. ve S.A. isimli şahısların olaydan sonra 19 Ağustos 2024 saat 00.48’de Kırklareli ilinden yurt dışına çıktıkları belirlenmişti. Devam eden çalışmalar sonucunda, 20 Ağustos 2024 tarihinde İnterpol ile yapılan yazışmalar ve ısrarlı takipler neticesinde, G.S., T.S ve S.A. isimli şüpheli şahıslar Romanya’da yakalanarak gözaltına alınmıştır.”