İstanbul’da Güzellik Merkezi Sahibine Operasyon

Neslim Güngen’i eşinin sözleri yıktı! Bir darbe de çalışanlarından: İddiaları yalan çıktı

İstanbul’da Operasyon: 65 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, sosyal medya hesaplarından lüks tüketim yaptığı anlara ait görüntüler paylaşan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen de aralarında olmak üzere toplam 65 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 45 kişi adliyeye sevk edilirken, 20 kişi ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan Neslim Güngen, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” iddiasında bulundu. Ancak çalışanların ifadeleri, Güngen’in iddialarını çürüttü. Güzellik merkezi çalışanları, Güngen’in kendilerini zorlayarak halk sağlığını tehdit eden uygulamalar yaptığını ve kozmetik olmayan maddeleri yüksek fiyatlarla satmaya zorladığını belirtti.

Neslim Güngen’in eşi İnanç Güngen ise ifadesinde Neslim Güngen’i suçlayarak, işlerin genellikle Neslim Güngen tarafından yönetildiğini dile getirdi. Vergi müfettişi ise verdiği ifadede, Neslim Güngen’in taleplerini reddederek herhangi bir maddi talepte bulunmadığını söyledi. Müfettişin ifadesinde, işle ilgili görüşmelerin genellikle başkalarıyla birlikte yapıldığı belirtildi.