İYİ Parti: Yenilik ve Birlik İçin Yola Çıkış

İYİ Parti’de kurultaya 5 kala 3 aday 10 vaat

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: İYİ PARTİ’Yİ SALİM BİR LİMANA YANAŞTIRACAĞIM

Eskiye değil, yeniliklere odaklanarak İYİ Parti’yi ileriye taşımak istiyorum. 28 Nisan’da başlayacak iktidar yolculuğumuzda parti içindeki birlik ve beraberliği sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız. Partimize katılacak yeni isimlerle güçlenerek 2028 seçimlerinde güçlü bir şekilde yer alacağız. Partimizi salim bir limana yanaştırmak için milli menfaatleri ön planda tutuyoruz ve kurultay sürecine karşıyız.

KORAY AYDIN: KÜSKÜNLERİ GERİ GETİRECEĞİM

İYİ Parti’yi iktidara taşımak için her kesimi kucaklayarak hedeflerimize ulaşacağız. Kadın temsilinin arttırılması ve gençlik kollarının güçlendirilmesi için çalışmalar yapacağız. Partimizin milli çıkarlarını temel alarak güçlü bir teşkilatlanmayla ülkeyi yönetmeye talibiz. Siyasette öne çıkacak yeni isimlerle çalışarak partimizi daha da güçlendireceğiz.

MEHMET TOLGA AKALIN: TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ İLKEMİZ OLACAK

İYİ Parti’nin iç bütünlüğünü ve politik kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yapacağız. Türk milliyetçiliği hareketini partimizin siyasi zemininde yeniden canlandırarak 2028’de iktidara taşıyacağız. Vatanseverlerle birlikte Türkiye’yi yönetmeyi hedefliyoruz. İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın etkisi altına girmesine izin vermeyecek ve anayasa maddelerini koruyacağız.