“İyilik Yaptığı Gençler Tarafından Gasp Edilen Taksi Şoförü: Yardımcı Olmak İstemiştim”

İyilik yapmak istedi dehşeti yaşadı: Taksi şoförü 4 kişi tarafından dövülüp gasbedildi

Taksi Şoförüne Yolculuk Esnasında Gasp!

Geçenlerde, Arnavutköy’de çarpıcı bir olay yaşandı. Taksi şoförü Kenan Temiz, iş çıkışı evine gitmek üzereyken, yağmur altında eve gitmek isteyen üç genci arabasına aldı. Ancak gençlerin iyi niyetli şoföre tuzak kurduğu sonrasında anlaşıldı.

Taksi Şoförüne Silah ve Bıçak Zoruyla Gasp

Şoföre evlerinin ormanlık bir bölgede olduğunu söyleyen gençler, yolculuk esnasında bıçak ve silah çektiler. Dört kişiye dönüşen gençler, tenha bir noktada taksiyi durdurup şoför Temiz’i gasp etti. Durumu fark eden Temiz, acil durum butonunu kullanarak yardım çağırdı.

Yaşanan Olay Güvenlik Kamerasında

Gençlerin taksiye binme anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde gençlerin taksinin yanına gelerek konuşmalarının ve araca binmelerinin olduğu hemen belirlendi.

Kendine Silahla Vurulan Taksi Şoföründen Açıklama

Yaşadıklarını anlatan Kenan Temiz, “Akşam eve gitmek üzereyken, 3 genç paraları olmadığını, Allah rızası için evlerine gitmek istediklerini söyledi. Yardımcı olmak adına onları aracıma alarak götürmeye başladım. Ancak sonrasında aralarında bir şeyler konuştuklarını fark ettim ve acil durum çağrısında bulundum. Beni çıkmaz bir sokağa çevirip bıçak ve silahla tehdit ettiler. Ormanlık alana çektiler beni. Kavga etmemiz sonucu bir kaburgam kırıldı. Şikayetçiyim” şeklinde konuştu.