İzmir Çevreyolunda Beton Mikseri Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti.

İzmir'de feci kaza! Beton mikseri metro inşaatı sahasına uçtu

İzmir Çevreyolunda meydana gelen üzücü bir kaza ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Kaza, saat 20.00 sıralarında İzmir Çevreyolu Balçova Viyadüğü katılım yolunda meydana geldi. Beton mikseri sürücüsü Erdoğan Yeşil, 10 AIH 836 plakalı aracı Limontepe istikametine doğru kullanırken, direksiyon kontrolünü kaybetti. Bu durum sonucunda araç yolun sol tarafında bulunan demir bariyerleri aşarak, 15 metre yükseklikten metro inşaatı sahasına uçtu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Yeşil, sağlık ekiplerine teslim edildi. Maalesef, sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda, sürücü Erdoğan Yeşil’in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazanın nedenini araştırmak üzere incelemede bulundu. Beton mikserinin kadranı araçtan ayrılarak hurdaya döndü. Yapılan tespitler, beton mikserinin kaza anında 60 kilometre hızla seyrettiğini gösterdi.

Kazanın ardından Erdoğan Yeşil’in yakınları, iş arkadaşları ve bölge halkı büyük bir üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve gerekli adli işlemler yapıldı. Polis ekipleri, kaza sonucu oluşan maddi hasarı tespit etmek için de çalışma başlattı.