İzmir Köprü Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Köprüden uçan araçtaki 3 kadın hayatını kaybetmişti... Sürücü ile ilgili yeni detay ortaya çıktı

İzmir’de Köprülü Kavşak Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Dün saat 12.30 sıralarında Konak ilçesi İkiçeşmelik Caddesi Bayramyeri Köprülü Kavşağı’nda meydana gelen kaza, büyük üzüntü yarattı. 35 CBA 796 plakalı otomobili kullanan Sibel Bulut (42) ve yanındaki Fatma Öner (35) yaralandı. Otomobilde bulunan Samire Kaya, Sadiye Bulut ve Gülistan Fidan ise hayatını kaybetti.

Olayı gören kurye Kubilay Beceren (30) yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: “Battıçıktıda ilerlerken bir anda yukarıdan otomobil önüme düştü. Yardımcı olmaya çalıştık. 2’si sağdı. Otomobil üzerime düşebilirdi”.

Kazada yaralanan sürücü Sibel Bulut’un ve yanındaki yolcusunun hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Bulut’un stajyer sürücü olduğu ve 1 yıllık ehliyete sahip olduğu ortaya çıktı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kaza yerinde inceleme yaparken, sürücü Sibel Bulut’un ifadesinde frene bastığını ancak tutmadığını söylediği öğrenildi. Kazada herhangi bir teknik hatanın olup olmadığının belirlenmesi için uzmanlar tarafından araştırma yapılacak.

Ölen 3 kişinin cenazeleri ise İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Gülistan Fidan’ın cenazesi Buca ilçesindeki Kaynaklar Mezarlığı’nda toprağa verilirken, Sadiye Bulut Menderes ilçesinde, Samire Kaya ise memleketi Şanlıurfa’da son yolculuğuna uğurlandı.