İzmir’de Alkol Bağımlısı Koca Eşine Pompalı Tüfekle Saldırdı: Kanlı Cinayet Olayı

Caniler uzaklaştırma kararını yine dinlemedi

İzmir’de Alkollü Koca Eşine Pompalı Tüfekle Saldırdı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Tamer Yurtkal (44), eşi Zahide Yurtkal’ın (44) oturduğu eve saldırdı. Tamer Yurtkal, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş açarak Zahide Yurtkal’ı ağır yaraladı. Olay sırasında evde bulunan çiftin 17 yaşındaki kızları S.Y. da kolundan yaralandı.

Olayı gören komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık görevlileri, Tamer ve Zahide Yurtkal’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı S.Y. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili yapılan araştırmada, Tamer Yurtkal’ın daha önce ‘kasten yaralama, tehdit ve suç eşyası satın alma’ gibi suçlardan kaydı olduğu ortaya çıktı. Alkol bağımlısı olduğu ve sık sık eşine şiddet uyguladığı belirtilen Tamer Yurtkal’ın, 15 gün önce eşinin başında rakı şişesi kırdığı bilgisi de tespit edildi.

Zahide Yurtkal’ın bir süre önce affedip evine döndüğü ancak bu kez kocasının saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Çiftin 14 yaşındaki oğullarının ise saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi.