İzmir’de Çiğli’de Gerçekleşen Kazada Can Pazarı yaşandı

İzmir'de feci kaza: 2 can kaybı, 7 yaralı

Kaza, İzmir’de Can Pazarı Yarattı

İzmir’in Çiğli ilçesinde Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında, saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında aynı istikamette seyir halinde olan A.K. (31) ve E.C.İ. (27) yönetimindeki otomobiller çarpıştı. Kaza sonrasında araçlarında bulunanlar, kaza raporu tutmak için araçlarından indiler.

Olay yerinden geçmekte olan Taşdelen (31), Turan Taşdelen (58) ve elektrikli scooter sürücüsü A.B.S., kazazedelere yardım etmek için durdu. Ancak bu sırada hızla gelen A.E. yönetimindeki başka bir araç, caddenin sol şeridindeki insanların arasına dalmasıyla can pazarı yaşandı.

Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlayarak trafik akışını yönlendirirken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yapılan kontrollerde, İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen’in hayatını kaybettiği, birçok kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürüldü.

Olayın detaylarıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan incelemenin ardından İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen’in cansız bedenleri morga kaldırıldı.