İzmir’de Korkunç Cinayet: 4 Kişinin Parçalanmış Cesetleri Bulundu, Şüpheli Yakalandı

Cani sevgilisi çıktı

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde meydana gelen olayda, Gülkamar Hanimova ve kızları Leyla Geldiyazova ile Laçin Geldiyazova’dan haber alınamamıştı. Bunun üzerine durum polise bildirildi ve evinde yapılan aramada derin dondurucuda parçalara ayrılmış 4 kişinin cesetleri bulundu. Olayın ardından, Türkmenistan uyruklu olan Saparmurat Haliyev’in, cinayet şüphelisi olarak aranmasına karar verildi. Polis ekipleri, Haliyev’i bulmak için Türkmenistan uyruklu kişilerin kaldığı evlere baskınlar düzenledi. Dün gece ise Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Saparmurat Haliyev’in suç aleti olan bıçakla yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınan Haliyev, cinayetleri kıskançlık sebebiyle işlediğini itiraf etti.

Olayın detaylarına göre Saparmurat Haliyev, maktullerden önce onları ilaçla uyuttu. Hanimova, kızları ve Kerimov haftada bir gün evde kalıyor, diğer zamanlarda ise çalıştıkları evlerde kalıyorlardı. Kerimov’un Laçin Geldiyazova ile sevgili olduğu iddia ediliyor.

Cinayetin şüphelisi Saparmurat Haliyev’in, cesetlerin parçalandığı eve tırmanarak girdiği ve bu sırada alarmın çalmaması için kabloları keserek sabotaj yaptığı belirlendi. Cesetlerin parçalanması nedeniyle DNA testi sonucu kimin cesedi olduğu belirlenecek ve işlemler yaklaşık 2-3 gün kadar sürebilecek.