Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır Şehit Oldu

Ordu'da görevi sırasında motosiklet çarpan jandarma astsubay Mehmet Fatih Çangır şehit oldu

Kaza sonucu Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır Şehit Oldu

Kaza, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır, Turnasuyu Jandarma trafik kontrol noktasında görevliyken motosiklet çarpması sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Çangır, çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Çangır kurtarılamadı.

Sakarya nüfusuna kayıtlı olan Çangır’ın, 2 ay önce Ordu’ya atandığı ve görevine başladığı bilgisi edinildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün kimliği ise henüz belirlenemedi ancak hastanede tedavi altına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan bu olay nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Yerlikaya’nın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Milletimizin başı sağ olsun. Ordu İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih ÇANGIR, yol emniyet ve kontrol görevini icra ederken motosiklet çarpması sonucu yaralanmış ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki şehit olmuştur. Kahraman Jandarmamıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun.”