Kadın Cesedi Esenyurt’ta Bulundu

Boş arazide cansız bedeni bulundu: Genç kadının sır ölümünde çarpıcı detaylar...

Kadın Cesedi Esenyurt’ta Bulundu

Dün öğle saatlerinde Esenyurt Ardıçlı Mahallesi’nde bir sitenin yanındaki boş arazide gerçekleşen olayda, mahalle sakinleri kötü bir koku alarak boş araziye gitti ve bir kadın cesedi buldu. Polis ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, cesedin üzerinde yara izi olmadığı ancak ağzında köpükler bulunduğu belirtildi. Gerçekleştirilen otopsi sonucunda cesedin 35 yaşındaki Nurcan Karabulut’a ait olduğu tespit edildi.

Nurcan Karabulut’un epilepsi hastası olduğu ve hastanedeki babasına refakat etmek için evden çıktığı ancak hastaneye gitmediği öğrenildi. Sağlık ekiplerinin ‘şüpheli ölüm’ teşhisi koyması üzerine polis ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. Olay yerinde bulunan patika yolun ise Karabulut’un evine giderken tercih edebileceği kısa güzergah olduğu belirtildi.

Karabulut’un cenazesi Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde bulunan baba evine getirildi ve burada helallik alındı. Ardından Bilali Habeşi Camii’nde kılınan namazın ardından Hadımköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma devam ediyor.