Kadın İşçi Silahlı Kavga Sonucu Vurularak Hayatını Kaybetti

Eski sevgilisini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Evlenmeyi düşünüyorduk... Bana küfretti, sinirlerime yenik düştüm

Silahlı Kavga Sonucu Kadın Hayatını Kaybetti

6 Eylül günü Melikgazi ilçesi Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan olayda, fabrika işçisi Hatice Gül ile arkadaşı Mustafa Bozkurt arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Bozkurt’un yanındaki av tüfeğiyle Gül’ü vurması sonucu yaşanan olayda maalesef Hatice Gül hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Gül’ün hayatını kaybettiğini belirledi ve Gül’ün cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Bozkurt, polis tarafından evinde gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Hatice Gül’ün cenazesi, ailesi tarafından alınarak Hulusi Akar Camisi’nde kılınan namazın ardından Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayla ilgili olarak daha önce uzaklaştırma kararı alınan Mustafa Bozkurt’un, Gül ile iş arkadaşı olduğu ve ağustos ayında bu kararın sona erdiği belirtildi. Bozkurt’un ifadesinde ise pişmanlığını dile getirerek, “Akşam konuştuk. Bir gün sonra buluşmak için anlaştık. Bekledim, gelmedi. Aradım. Küfretti. Olay günü sabah işe gitmeden ben uyandırdım. Evlenmeyi düşünüyorduk. Araba ile bekledim, gelmedi. Sonra olay günü de bana küfretti. Tüfeğimi alıp fabrikaya gittim. Küfrettiği için sinirime yenik düştüm” şeklinde ifadeleri yer aldı.