Kağıthane’de Kardeşler Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Şampiyonu ‘düşmanımın dostusun’ diyerek öldürmüşler

İstanbul’da Silahlı Saldırı Sonucu İki Kardeş Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, motosikletli saldırganların silahlı saldırısına uğrayan Bayram Diril (28) ve 8 ay sonra kardeşi Bilal Diril, hayatlarını kaybetti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonucunda, 8 sanığın 7 suçtan ağırlaştırılmış müebbet ile 7 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırılması istendi. İddianameye göre, suç örgütünün lideri Barış Boyun’un emriyle hareket eden Murat Deniz, Fırat Deniz ve diğer sanıkların, Bayram Diril’in kimliğini kullanmak için kardeşi Bilal Diril’e saldırdığı belirlendi.

Olayın arka planında, Beratcan Gökdemir’e bağlı suç örgütü mensuplarının, Bilal Diril’in kimliğini almak istemesi ve bu nedenle aile arasında husumet oluşması yer alıyor. Husumetin büyümesiyle Murat Deniz liderliğindeki suç örgütü, Bayram Diril’e karşı silahlı saldırılar düzenledi. Ardından Bayram Diril’in kardeşi olan Bilal Diril de benzer bir saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Polis, bu cinayetlerin Barış Boyun liderliğindeki suç örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.